Er kunnen tal van redenen zijn waarom u in een blokhut vakantie wilt houden. Gewoon lekker eens een keer iets anders. Het is een alternatief dat dicht bij kamperen ligt. iets meer luxe dan een tent, maar ontspannen genieten van de eenvoud van een puur leven. Vooral een verblijf in een blokhut benadert het campingleven. Het gebruik maken van nabijgelegen sanitaire voorzieningen op het terrein is daar onmiskenbaar een deel van: het hééft iets om met toilettas en handdoek richting de douches te lopen om vervolgens weer schoon en fris 'thuis' te komen. Een ander argument om voor deze vorm van vakantie te kiezen, is dat het huren van een blokhut goedkoop is.

Bij MASIA LA PINEDA kunt u kiezen uit drie verschillende typen blokhutten. De luxe en het comfort  zijn aan elkaar gelijk, maar het aantal bedden is verschillend: het ene type is geschikt voor drie personen, het andere voor vier alle blokhutten hebben een een aanrecht met kookgelegenheid en een koelkast. We hebben ook een  type blokhut met een bedstede, deze is  voorzien van een eigen  toilet met wastafel, een aanrecht met kookgelegenheid en een koelkast.

In de  blokhut voor 4 personen met bedstee staan in het  woon/slaapgedeelte  een eethoek , een gezellig zithoekje en er zijn twee bedstedes eentje met een tweepersoons bed en een stapelbed. met goede bedden voor een heerlijke nachtrust.

De blokhutten zijn vrijstaand en beschikken over een eigen terras met tuinmeubelen. 

De  vakantie blokhutten  bieden plaats aan 3 of 4  personen. De blokhutten zijn  voorzien van een keukenblok met kookgelegenheid en koelkast,  er is stromend water. Dit type blokhut heeft een veranda met picknicktafel om lekker buiten te kunnen eten. . De blokhutten zijn allen vrijstaand en bevinden zich in de nabijheid van een gebouw met toiletten, douches en een afwasplaats. De inrichting van de blokhutten is eenvoudig, maar voldoende om heerlijk vakantie te kunnen houden en te genieten van het leven dat MASIA LA PINEDA  biedt.

Natuurlijk kunt u volop gebruik maken van de voorzieningen die op het terrein  aanwezig zijn. Er is bijvoorbeeld een zwembad, diverse speelgelegenheden

​BBQGezellige blokhut op een mooie locatie voor 3 personen 
Indeling: aanrecht met stromend water, afzuigkap, koelkast en kookgelegenheid,  woon/slaapgedeelte met een eethoek en een eenpersoons hoogslaper en een  tweepersoons bed. Dit type beschikt over een veranda en een tuintafel met stoelen. Deze blokhut bevind zich nabij een gebouw met toiletten, douches en afwasplaats. Hier kunt u gebruik maken. De inrichting is knus en u heeft alles wat u nodig heeft om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden.  Parkeren kunt u op de parkeerplaats nabij de accommodatie. U hoeft geen beddengoed of badhanddoeken  mee te brengen , liggen allemaal klaar en is in de huurprijs inbegrepen evenals de eind schoonmaak. Wel badlakens voor het zwembad want de handdoeken mogen niet voor het zwemmen gebruikt worden.
In alle blokhutten

zijn dekbedden en -kussens en badhanddoeken aanwezig.  

cabana 3 persoons

In een blokhut op vakantie 

Onze cabana’s zijn ook geheel ingericht en van alle gemakken voorzien.

masia la pineda

De indeling voor de Cabana voor 3 personen.

Huisdieren
zijn toegestaan mits er van te voren contact met ons hierover is geweest, tegen betaling van €5,00 per dag.

ACCOMMODATIe

Luxe kamperen

Pak je koffer uit en ga genieten. Alles aanwezig,

Zo kunt u écht direct ontspannen vakantie vieren!