masia la pineda

Onze cabana’s zijn ook geheel ingericht en van alle gemakken voorzien.


Er kunnen tal van redenen zijn waarom u in een blokhut vakantie wilt houden. Gewoon lekker eens een keer iets anders. Het is een alternatief dat dicht bij kamperen ligt. iets meer luxe dan een tent, maar ontspannen genieten van de eenvoud van een puur leven. Vooral een verblijf in een blokhut benadert het campingleven. Een ander argument om voor deze vorm van vakantie te kiezen, is dat het huren van een blokhut goedkoper is.

Bij MASIA LA PINEDA kunt u kiezen uit vier verschillende typen blokhutten. De luxe en het comfort  zijn aan elkaar gelijk, maar het aantal bedden is verschillend: het ene type is geschikt voor drie personen, het andere voor vier, alle blokhutten hebben een een aanrecht met kookgelegenheid en een koelkast.​Blokhut met2 slaapkamers, douche toilet en wastafel ( campo gedeelte beneden  in de tuin)
In de  blokhut voor 4 personen staat een eethoek , een gezellig zithoekje en er is slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapkamer met stapelbed. met goede bedden voor een heerlijke nachtrust.
De cabana beschikt over een eigen groot terras met tuinmeubelen. 


Deze  vakantie blokhut  bieden plaats aan  4  personen. Deze blokhut is  voorzien van stromend water.

De inrichting van de blokhutten is eenvoudig maar gezellig,  

voldoende om heerlijk vakantie te kunnen houden en te genieten van het leven dat MASIA LA PINEDA  biedt.

Natuurlijk kunt u volop gebruik maken van de voorzieningen die op het terrein  aanwezig zijn. Er is bijvoorbeeld een zwembad, diverse speelgelegenheden

​BBQ en ons multi functionele voetbal, tennis, basketbalveld.


Parkeren kunt u op de parkeerplaats nabij de accommodatie. U hoeft geen beddengoed of badhanddoeken  mee te brengen, die liggen allemaal bij aankomst voor u klaar en is in de huurprijs inbegrepen evenals de eind schoonmaak.


Wel badlakens voor het zwembad want de handdoeken mogen niet voor het zwemmen gebruikt worden.
In een blokhut op vakantie 

cabana el campo 3.        4 persoons met 2 slaapkamers, douche, wastafel en toilet

In deze blokhut

Douche, wastafel

en toilet in de blokhut


Luxe kamperen

Pak je koffer uit en ga genieten.